Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přívěsy a přepravníky:

Nabízíme výrobu, servis a prodej brzděných i nebrzděných užitkových přívěsů a přepravníků ať už z naší produktové řady, nebo přímo na zakázku podle individuálního přání zákazníka.

Přívěsy jsou standartně osazovány komponenty ( nápravy, kulové závěsy a nájezdové brzdy ) vyráběné německou firmou KNOTT. Věškeré komponenty mají povrchovou úpravu žárovým nebo galvanickým zinkováním. Technické provedení a materiály používané při stavbě přívěsů jsou podřízeny plnému využití všech vlastností přívěsů.

.

Produktová řada:

TRANSPORTER:

nákladní přívěsy pro přepravu nákladu v provedení plato, korba, nebo korba s plachtou s celkovou hmotností do 2500 kg. Ložná plocha je vyplněna voduvzdornou překližkou s protiskluzovou úpravou, bočnice jsou vyrobeny z ocelových profilovaných šablon, s pocrchovou úpravou žárovým zinkem, nebo rovněž z voduvzdorné překližky a jsou lemovány profily z pozinkovaného plechu.

BOAT

přívěsy pro přepravu lodí a plavidel s celkovou hmotností do 2500 kg. Přívěsy jsou vybaveny pojezdovými kýlovými rolnami, navijákem a opěrami pro podepření trupu lodi a opěrou pro špičku lodi. Zadní světelná rampa je pro pohodlnou manipilaci s plavidlem plně demontovatelná.

BIKER:

přívěsy pro přepravu až tří motocyklů, brzděné i nebrzděné. Součástí výbavy je nájezdová rampa a stabilní opěry předního kola motocyklů.

SKIBOAT:

přívěsy pro přepravu jednoho, nebo dvou vodních skůtrů, nebo jednoho vodního skůtru a motocyklu. Ve výbavě přívěsu je naviják pro vytažení skůtru z vody na přívěs a podpěry pro trup skůtru. Zadní světelná rampa je rovněž demontovatelná, stejně jako v případě přívěsů BOAT.

SPECIÁLNÍ PŘÍVĚSY:

přívěsy pro přepravu stavebních mechanismů, skříňové přívěsy, podvozky pro izotermické a jiné nástavby, plošiny nebo přívěsy přímo podle přání a zadání zákazníka.

PŘIPRAVUJEME:

V technické přípravě výroby je řada přívěsů pro přepravu psů. Pokud máte o tento přívěs zájem, neváhejte a kontaktujte nás na tel. čísle +420 777 805285. Děkujeme.

Pokud jste nenalezli v naší produktové řadě přívěs, který potřebujete, kontaktujte nás, rádi Vám vyhovíme a přívěs Vám vyrobíme samostatně, přesně podle Vašich požadavků.